علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین روند بیماری کرونا در کشور را تشریح کرد:

روند واکسناسیون
مردم به هیچ وجه نگران تزریق دز دوم واکسن نباشند؛ چرا که به اندازه کافی در کشور واکسن توزیع شده است. اکنون دز دوم واکسن به افراد بالای ۷۰ سال را انجام می‌دهیم؛ ضمن اینکه افراد جا مانده نیز واکسیناسیون می‌شوند.

تاخیر در تزریق دز دوم واکسن
واکسن‌های آسترازینکا و اسپوتنیک تا ۱۲ هفته پس از تزریق دز اول دچار مشکل نمی‌شوند؛ ضمن اینکه واکسن سینوفارم نیز تا هشت هفته پس از تزریق دز اول مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

درباره تولید واکسن داخلی
مردم بدانند در سطح کشور پلت‌فرم‌های مختلف واکسن در حال تولید است و آینده خوبی پیش رو داریم؛ ضمن اینکه واکسن‌هایی ظرف این هفته و هفته آینده فاز دوم خود را شروع خواهند کرد.

سرعت تزریق واکسن کرونا
در ماه‌های آینده بیش از هفت تا هشت میلیون دز واکسن به صورت ماهانه از واکسن‌های داخلی در اختیار خواهیم گرفت؛ ضمن اینکه واکسن‌های خارجی نیز به دست‌مان خواهد رسید و فرآیند واکسیناسیون تسریع خواهد شد و دچار کمبود نخواهیم شد. همه گروه‌های هدف تا پایان سال جاری حداقل یک دز واکسن را دریافت خواهند کرد.

روند شیوع بیماری کرونا در کشور
روند کرونا در کشور کاهشی است؛ در استان‌های جنوبی شامل هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و یزد شاهد افزایش روند بیماری هستیم. ضمن اینکه در حال حاضر ۳۲ شهر در وضعیت قرمز، ۱۷۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۴۲ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. در استان‌های هرمزگان و بوشهر روند افزایشی شیوع کندتر شده است. اما باید رعایت پروتکل‌ها همچنان ادامه داشته باشد. با توجه به اینکه در فصل گرما قرار داشته و ویروس جهش‌هایی داشته است می‌تواند در این خصوص مؤثر باشد و باید روند واکسیناسیون را تسریع کنیم؛ضمن اینکه در هفته‌های آینده خبرهای بهتری در خصوص واکسیناسیون به اطلاع خواهیم رساند.

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.