دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه جمعیتی حدود ١۴ هزار نفر تحت تاثیر زلزله سی‌سخت قرار گرفته‌اند، اعلام کرد که تخریب‌ها عمدتا تخریب دیواره‌ها بوده و خوشبختانه درصد ریزش سقف کم است و بیشتر حیاط و محوطه‌های منازل روستایی تخریب شده‌اند.

خبرگزاری ایسنا از قول محمدحسن قوسیان مقدم گزارش داد تاکنون آماری از تلفات انسانی گزارش نشده است و تنها در روستاهای اصفهان پنج مصدوم و در روستاهای کهگیلویه و بویر احمد حدود ۴۴ مصدوم به مراکز درمانی و مراقبت‌های اولیه از آنها انجام شد.

به کفته دبیرکل جمعیت هلال‌احمر و همچنین از آمادگی کامل جمعیت هلال احمر از شامگاه گذشته شش استان کشور آماده باش بودند؛ چادرهای امدادی و مسافرتی از استان‌ها همان دیشب به سی‌سخت ارسال و به دلیل بارندگی دو اردوگاه نیز در این شهر برپا شد.امروز هم از خوزستان یکسری چادر ارسال خواهد شد. توزیع چادر زمانی انجام می‌شود که امکان اسکان وجود نداشته باشد. بنابراین امروز قرار شد زیر نظر ستاد مدیریت بحران کانون‌هایی که امکان اسکان ندارند در محل خانه زلزله زدگان چادر برپا شود.

حسین درویشی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس نیز با بیان اینکه فارس معین استان کهگیلویه است، گفت: بر همین اساس در همان لحظات اولیه بروز زلزله در سی‌سخت، شهرهای شمالی و شمال غربی و شهر شیراز را آماده باش دادیم و دو کامیون چادر مسافرتی و امدادی به میزان۴٠٠ دستگاه ارسال کردیم.

تازه‌ترین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.