رحیم نادعلی معاون فرهنگی و هنری سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران برزگ با اشاره به مراسم امروز تشییع پیکرهای شهدا در تهران گفت: امروز آئین تشییع پیکر شهدای مقاومت ملی قریب به ۱۰۰ شهید بزرگوار از نیروهای مسلح و مردم که به دست این سفاکان به شهادت رسیده‌اند، راس ساعت ۱۴ امروز از مقابل دانشگاه تهران به سمت معراج شهدای تهران تشییع می‌شود.
 
وی افزود: این شهدا بخشی از شهدا هستند و شناسایی شهدا نیازمند زمان بیشتری است. شهدای بسیج تقریباً به طور کامل شناسایی شده‌اند و امروز تشییع می‌شوند.
 
معاون فرهنگی و هنری سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران برزگ تاکید کرد: همه استان‌ها شهدایی را تقدیم انقلاب اسلامی کرده‌اند و در برخی استان‌ها، مراسم تشییع شهدا برگزار شده است.وی ادامه داد: امروز یک برنامه مفصل و کامل از ساعت ۱۴ مقابل درب دانشگاه تهران خواهیم داشت که به دلیل همزمانی با شام شهادت حضرت امام موسی کاظم(علیه السلام) مناقب اهل بیت (علیهم السلام) توسط مداحان بیان خواهد شد. همچنین؛ در طول مسیر نیز مواکب مختلف از مردم پذیرایی می‌کنند.
 
نادعلی گفت: مداحان اهل بیت، میثم مطیعی، محسن عراقی و محمدرضا نوشه‌ور امروز مدیحه‌سرایی خواهند کرد. وی افزود: از ساعت ۱۲ امروز اتوبوس و مترو در قالب حمل و نقل عمومی فعال هستند و مشتاقان را به محل برنامه منتقل می‌کنند و محدودیت‌های ترافیکی اعمال خواهد شد.
 
معاون فرهنگی و هنری سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران برزگ با بیان اینکه ما طی رخدادهای ناگوار اخیر در بسیج، تعداد ۲۲ شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده‌ایم که ناشی است از این شعار که پرچم کفن همه ما است، خاطرنشان کرد: غرفه‌های تبیین جنایات مزدوران آمریکا و اسرائیل برپا شده تا ملت ایران از ابعاد مختلف این جنایات مطلع شوند.وی ادامه داد: بسیج همواره در همه بزنگاه‌ها اعم از سیل، زلزله، جنگ ۱۲ روزه با برپایی ایست و بازرسی حضور داشته و دارد، نیروهای بسیجی طی روزهای اخیر که عوامل تحریک‌شده آمریکا و اسرائیل اتفاقات تلخی رقم زدند،‌ بسیح حضور موثری داشت و مخلصانه طی شبانه‌روز حضور دارند.
 
نادعلی تاکید کرد: با عنایت و لطف خداوند متعال، نیرنگ و توطئه دشمنان علیه جوانان ما به جایی نخواهد رسید. بسیاری از بسیجیان ما جان خود را فدای ملت می‌کنند و در همه بزنگاه‌ها حضور دارند.
وی در پایان با بیان اینکه حضور آگاهانه بسیج در اغتشاشات اخیر و حملات وحشیانه مزدوران آمریکا و اسرائیل باعث شد دست این نامردها قطع شده و اهدافشان محقق نشود، افزود: نیروهای جان بر کف بسیجی با همه حوادث پیش آمده، با عزم راسخ با دشمن مقابله می‌کنند.