کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۸۰۸۷
تاریخ خبر:

تبعید شرور زرندی به منطقه بد آب و هوا

تبعید شرور زرندی به منطقه بد آب و هوا

یکی از اراذل و اوباش سابقه‌دار زرند به منطقه بد آب و هوا تبعید شد

به گزارش هفت صبح و به نقل از ایسنا، ابوالفضل فرحبخش امروز ۹ اسفندماه در تشریح این خبر گفت: این فرد اتهامات سنگینی از جمله توهین و افتراء، تهدید و ضرب و جرح عمدی، نگهداری غیرمجاز سلاح سرد و گرم و ایجاد مزاحمت برای بانوان و اخلال در نظم عمومی را در پرونده خود دارد.  

وی با تأکید بر سرعت رسیدگی به پرونده و برخورد قاطع با مخلان امنیت و آسایش عمومی، افزود: دستگاه قضا با جدیت و بدون اغماض، با هنجارشکنان و مجرمان برخورد می‌کند و حکم صادره برای این متهم، نمادی از این عزم راسخ دستگاه قضاست و پیام روشنی را برای سایر افراد سودجو دارد.

این مقام قضایی ادامه داد: صدور این حکم در کمترین زمان ممکن، نشان از تلاش شبانه‌روزی قضات و کارکنان دادگستری شهرستان زرند در راستای اجرای عدالت و حفظ امنیت شهروندان دارد.  

رئیس دادگستری شهرستان زرند بیان کرد: مسئولان قضایی به شهروندان شهرستان زرند اطمینان می‌دهند که با هرگونه اقدامی که امنیت و آرامش جامعه را به خطر بیاندازد، به شدت برخورد خواهد شد.

 فرحبخش در پایان با اشاره به  این مهم که احکام صادره صرفا به جهت جنبه عمومی جرائم انجام گرفته بوده، گفت: جنبه خصوصی جرائم این شرور  از جمله ضرب و جرح با رویکرد حمایت از بزه‌دیدگان نیز در حال  رسیدگی و فرد ملزم به پرداخت دیه خواهد بود.

وی افزود: پرونده‌های مفتوح دیگری نیز علیه این متهم در حال رسیدگی است و دستگاه قضایی با جدیت پیگیر حل و فصل آن‌ها خواهد بود.

 

کدخبر: ۵۷۸۰۸۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر