کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۷۷۸۵
تاریخ خبر:

سیگنال جدید وزارت صمت به بازار خودرو / اجازه افزایش قیمت خودرو را نمی‌دهیم

سیگنال جدید وزارت صمت به بازار خودرو / اجازه افزایش قیمت خودرو را نمی‌دهیم

به گفته سخنگوی وزارت صمت، این وزارتخانه به شدت با افزایش قیمت خودرو مخالف است؛ اما ابزاری برای کنترل قیمت ندارد.

به گزارش هفت صبح، عزت‌الله زارعی - سخنگوی وزارت صمت - در نشست خبری تبیین سیاست‌ها و تشریح برنامه‌های حوزه معدن وزارت صمت، گفت: در حوزه ناترازی انرژی ریاست جمهوری دستور دادند که تا پایان آذرماه نباید محدودیتی در زمینه انرژی برای صنایع کشور ایجاد شود و کارگروهی در این زمینه تشکیل شده تا محدودیتی در زمینه افت انرژی برای صنایع ایجاد نشود. در آبان ماه ۴۹ میلیون متر مکعب گاز مصرف شد اما در آذرماه با وجود دستور رئیس جمهوری احتمالا به ۳۴ میلیون متر مکعب می‌رسد که این موضوع برای صنایع آسیب به همراه دارد اما در تلاش هستیم تا بر اساس دستور رئیس جمهوری این موضوع را پیگیری کنیم تا محدودیت کمتری در حوزه ایجاد شود.

وی افزود: عمده صادرات کشور در حوزه صنعت و صنایع معدنی است و مقرر شده بخشی از ارز صادراتی تولیدکنندگان و صادرکنندگان در تالار دوم عرضه شود. در حوزه ارزی وزارت صمت سیاستگذار نیست و تاثیر پذیر است و در اجرای سیاست کلان را پیگیری می‌کند.

سخنگوی وزارت صمت تصریح کرد: در حوزه خودرو، وزارتخانه سیاستگذار است و نقشی در قیمت گذاری ندارد. این موضوع در اختیار شورای رقابت است و شرایط محاسبه قیمت را شورای رقابت تعیین می‌کند و حتی سازمان حمایت در چارچوب اختیاراتی که شورای رقابت تعیین می‌کند می‌تواند عمل کند. ما در وزارت صنعت به شدت با افزایش قیمت خودرو مخالف هستیم؛ اما بخش دیگری از حوزه خودرو مربوط به بازار خودرو است و با وجود مخالفت با افزایش قیمت خودرو، وزارت صمت ابزاری برای کنترل قیمت ندارد.

زارعی در رابطه با قوانین معدنی در وزارت صمت گفت: در حوزه مقررات گذاری و قانونگذارای در حوزه معدن یک قانون جامع وجود دارد و خوشبختانه با تعدد قوانین رو برو نیستیم و در کنار آن تکالیفی در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن پیش بینی شده و موظف به تحقق آن هستیم.

تازه‌ترین تحولاتخودرورا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۴۷۷۸۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر