کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۳۰۴۲۴۲
تاریخ خبر:

ماجرای ابوطالبی قسمت دوم

روزنامه هفت صبح | تلویزیون هم از مجری جنجالی اعلام برائت کرد… یک: چهارشنبه درباره حرف‌های خانم ابوطالبی گفتیم و نوشتیم که ترکش‌های این سخنان بی‌ملاحظه به بدنه تلویزیون فرو خواهد رفت. یادتان که هست؟‌ ابوطالبی گفته بود:« هر کس اعتقاد ندارد، جمع کند از ایران برود همان جاهایی که رفاه و آن مدل زندگی را دارد. اگر هم اعتقاد داریم باید جدی بیاییم توی میدان.»

حالا تلویزیون متوجه این اشتباه بزرگ شده و روابط عمومی این سازمان از شورای نگهبان خواستار بررسی دوباره صلاحیت خانم ابوطالبی برای نامزدی در انتخابات مجلس شده است. توضیحات رنجبران را بخوانید‌:‌محمد‌حسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی با اشاره به اظهارات یکی از کارشناسان در برنامه «جهان‌آرا» در شبکه افق گفت: بار‌ها اعلام کرده‌ایم در برنامه‌های زنده، مسئولیت حرف‌هایی که کارشناسان می‌گویند، برعهده خودشان است و سازمان صدا وسیما نه تنها چنین اظهارنظر سخیفی را قبول ندارد، بلکه آن را خلاف موازین اخلاقی و در شرایط فعلی کشور، سمی مهلک برای وحدت میان قشر‌های مختلف می‌داند.

وی با بیان اینکه مدیر شبکه افق بعد از این اظهارنظر، حین برنامه به کارشناس مربوط تذکر داده است، افزود: متاسفانه بعد از تذکر مدیر شبکه هم این کارشناس اظهارات خود را اصلاح نکرد و جهت‌گیری خود را تغییر نداد و بعد از برنامه هم به تماس‌های متعدد مسئولان برنامه برای توضیحات بیشتر و عذرخواهی از این حرکت پاسخ نمی‌دهد.

مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی با اشاره به اینکه مدیریت شبکه افق به دلیل تخلف از ابلاغیه ستاد انتخابات رسانه ملی مبنی بر دعوت نکردن از افرادی که نامزد انتخابات مجلس یازدهم هستند، تذکرجدی دریافت کرده است، تصریح کرد: با توجه به اظهارات این کارشناس که باعث ناراحتی بسیاری میان افکارعمومی حتی مخالفان این خانم کارگردان شده است، به نظر می‌رسد با توجه به خواست مردم، بررسی دوباره صلاحیت وی در شورای نگهبان قانون اساسی قابل پیگیری باشد.

البته تصمیم گیری دراین زمینه فقط در حوزه صلاحیت این شوراست.
وی افزود: بسیاری از مخاطبان در تماس با روابط عمومی رسانه ملی از ما می‌پرسند آیا کسی که در شرایط حساس و خطیر کشور و لزوم حفظ وحدت میان آحاد مختلف جامعه چنین اظهارنظری را از تریبون زنده و عمومی رسانه ملی بیان می‌کند صلاحیت حضور در مجلس شورای اسلامی را دارد؟!

اما چهارشنبه خانم ابوطالبی بالاخره بعد از چندروز کش وقوس فیلمی از خود منتشر کرد و درباره حرف‌هایش توضیح داد:
«جا دارد عذرخواهی کنم؛ از این جهت آنقدر فضای متشنج و ناآرامی بود که برای خود من بازتاب‌های منفی در پی داشت. من دلم نمی‌خواهد مردمی که همه ما برای آنها کار می‌کنیم چنین تجاربی در چنین فضای ملتهبی داشته باشند. خیلی عجیب است که بگویم این برنامه برای ۹ روز پیش، یعنی شانزدهم دی‌ماه دوشنبه هفته گذشته روز تشییع حاج قاسم سلیمانی در تهران بوده است. ما در این برنامه راجع به سبک زندگی صحبت می‌کنیم و در آن برنامه به شور و هیجان در اثر ریخته‌شدن خون پاکی می‌پرداختیم که چطور تبدیل به شعور جاری در زندگی‌مان شود.

همیشه دغدغه‌ای داشته‌ام که چرا برخی از مسئولین ما حرف‌هایی می‌زنند که اکثراً در زندگی‌شان جاری نمی‌شود یا از چیزی ارتزاق می‌کنند که خیلی به آن باور ندارند. آنجا در ۳۸ ثانیه‌ای که از یک ۶۰ دقیقه طولانی برداشت شده، این‌طور سوء تفاهم شده است؛ در صورتی که خطاب من به برخی از مسئولینی بود که از اعتقاد و باوری صحبت می‌کنند که در زندگی عملاً می‌بینیم به آن پایبند نیستند.

به صورت مشخص بعد از این اتفاق می‌رفتم کامنت‌ها را می‌خواندم خیلی حرف‌های نامناسبی زده می‌شد مجبور شدم در صفحه‌ام تغییراتی بدهم تا بیش از این حال مردم را بد نکنیم. من خیلی ناراحت حال مردم بودم بعضی از این کامنت‌ها را می‌خواندم آنهایی که بی‌ادبانه بود را نمی‌دانستم چه جوابی بدهم اما آنهایی که مؤدبانه نقد می‌کردند هرچند این نقدها با خشونت همراه بود توضیح می‌دادم که منظورم چه بود.

می‌گفتم خطابم به برخی از مسئولین بود و حتی می‌گفتم می‌دانید این برنامه ۹ روز پیش بوده و قبل از سقوط هواپیما روی آنتن رفته است. من خودم داغدارم از این هواپیما و دوستانم را از دست داده‌ام؛ واقعآً ۳۸ ثانیه وقت گذاشتند، ۵ دقیقه بیشتر این برنامه را می‌دیدند، بهتر تصمیم می‌گرفتند؛ بسیاری عذرخواهی می‌کردند بابت قضاوت زودهنگام و البته من هم عذرخواهی کردم. من کی‌ام که برای مردم ایران تعیین تکلیف کنم که مثل من فکر کنند. ما همه‌مان مردم یک سرزمینیم. مقداری عادلانه نگاه کنیم همه مسائل احتمالاً حل خواهد شد.»

* دو: فضا که تند می‌شود همه به خودشان حق می‌دهند بی‌پروایی کنند و راه زشتی درپیش بگیرند. مثل پاره کردن تصاویر سردار بزرگی که ۱۵ میلیون نفر در سراسر ایران به تشییع‌اش آمدند در اجتماع‌های اعتراضی. اما این سو هم پر از حرکات زشت است. نمی‌خواهم دو طرف این ترازو را با یکدیگر مساوی بدانم اما کلمات زشت کوشکی درباره رخشان بنی‌اعتماد و باران کوثری و همین طور ادبیات پرخاشگرایانه روز گذشته کیهان درباره سیاوش کسرایی و مسعود کیمیایی آزارنده بودند.

این که شاعر شعرهای محبوبی مثل والا پیامدار محمد و یا همراه شو عزیز و یا منظومه آرش را شاعر بدنام زنباره بخوانید هیچ امتیاز مثبتی برای نویسنده این مطلب پرخاشگرانه با خود ندارد جز آنکه مخاطب می‌گوید خداوندا یعنی نویسنده به هیچ چیز فکر نکرده است‌؟‌به هیچ چیز ؟ یعنی برای یک شاعر نباید ملاک‌ها را کمی تعدیل کرد؟

مصطفی عقاد کارگردان سوری تبار با مقیاس‌های آقایان مرد متدینی نبود. سال‌ها در هالیوود فیلم ساخت اما فیلم محمد رسول‌الله او هنوز هم بعد از ۴۴ سال دل‌ها را می‌لرزاند‌. کاری که عقاد در سینما برای خیزش اسلامی انجام داده است فرسنگ‌ها برتر و بالاتر از مجموعه تاثیر جشنواره فجر و عمار در این حوزه است. کسرایی توده‌ای بود و روش زندگی‌اش کاملا متفاوت و دست آخر هم از ایران گریخت اما شاید به خاطر همان شعر والا پیامدار شایسته نباشد در نظام امروز ایران این‌گونه به زشتی یاد شود‌.

کدخبر: ۳۰۴۲۴۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر