کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۱۶۷۹۵۹
تاریخ خبر:

شرایط برق خوب نیست، مردم صرفه جویی کنند

ایرنا: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به رکورد مصرف ۵۵ هزار و ۴۰۰ مگاواتی هفته گذشته، گفت: این حجم از تولید، انتقال و توزیع برق، حداکثر توان صنعت برق برای تامین برق کشور است و اگر مردم ۵ تا ۱۰ درصد صرفه‌جویی را در برنامه خود نداشته باشند، شبکه‌های برق در شرایط ریسک کامل قرار گرفته و ممکن است دچار آسیب شود.

«هوشنگ فلاحتیان» با اشاره به گرمای زودرس در برخی استان‌های کشور افزود: میانگین مصرف برق به ۱۰ درصد بیش از مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است و در چنین شرایطی رکورد مصرف برق در ۱۴ تیرماه جاری به ۵۵ هزار و ۴۰۰ مگاوات رسید که در صنعت برق کشور بی‌سابقه بود.

فلاحتیان با تاکید بر این مطلب که ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف برق باعث خواهد شد تا سرمایه‌گذاری به میزان ۲۰۰ هزار میلیارد ریال در صنعت برق کشور کاهش یابد، افزود: اگر این صرفه‌جویی توسط مردم صورت بگیرد رقم ۲۰۰ هزار میلیارد ریال به طور قطع می‌تواند در اقتصاد ملی تاثیرات شگرفی بجا گذارد و برای فرزندان این مرز و بوم ایجاد اشتغال کند.

وی با اشاره به اینکه برنامه ریزی‌های بسیاری برای سال ۱۳۹۷ آغاز شده و قبل از ورود به تابستان آینده معادل ۴ هزار مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار خواهد شد، گفت: با توجه به حرکت اقتصادی که در کشور آغاز شده است، با رونق فضای کسب و کار امیدواریم صنعت برق نیز بتواند برق مورد نیاز را برای تمامی بخش‌های عمومی، تجاری، مسکونی، صنعتی و کشاورزی تأمین کند.

معاون برق و انرژی وزیر نیرو گفت: با توجه به پیش بینی‌های خوب صورت گرفته در زمینه ایجاد نیروگاه‌های جدید، پست‌های جدید و خطوط برق و تعمیرات اساسی که بر روی سامانه‌های برق صورت گرفته بود توانستیم بخوبی برق مورد نیاز کشور را تأمین کنیم.

وی از مردم خواست در ایام اوج مصرف بین ساعات ۱۲ تا ۱۶ و ۲۰ تا ۲۲ از به‌کار گیری لوازم پر مصرف خودداری کنند تا وزارت نیرو مجبور به اعمال خاموشی در کشور نشود.

فلاحتیان ادامه داد: انتظار ما از همه مردم فهیم ایران این است که دقت کنند تا از این نعمت الهی که در زمان حاضر جدایی از آن ما را دچار مشکلات عدیده ای خواهد کرد به صورت بهینه استفاده کنند.

وی روش‌های مختلف مدیریت مصرف و بهینه سازی را برشمرد و ادامه داد: تنظیم سامانه‌های سرمایشی بر روی ۲۵ درجه سانتیگراد، بکار گیری لوازم پر مصرف در غیر ساعات پیک مصرف برق،‌ انجام تعمیرات اساسی کارخانجات تولیدی در فصل تابستان، کاهش ۳۰ درصدی مصرف کارخانجات پر مصرف در زمان اوج بار، استفاده کمتر از چاه‌های کشاورزی در ساعات پیک، استفاده از مولدهای اضطراری برق در ادارات، سازمان‌ها، بیمارستان‌ها، وزارتخانه‌ها و … در حد فاصل ساعات ۱۲ تا ۱۶ می‌تواند برای عبور از پیک تیر و مرداد بسیار کارساز باشد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی اضافه کرد: با بکار گیری مدیریت مصرف و آموزش به فرزندان و بهینه سازی مصرف برق که با زندگی ما عجین بوده و تمامی خدمات اقتصادی، اجتماعی، حیاتی و… را تحت تأثیر دارد می‌توانیم ضمن تأمین برق مطمئن و پایدار،‌ پیک مصرف برق امسال را نیز بدون خاموشی سپری کنیم.

حسین صبوری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ نیز چندی پیش به خبرنگار ایرنا گفته بود: امسال باید ٣٠٠ تا ۴٠٠ مگاوات برق در تهران و سه هزار مگاوات در کل کشور صرفه جویی کنیم.

کدخبر: ۱۶۷۹۵۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • nirvana

    همیشه باید ذهن مردم درگیر باشه آب و برق و گاز …

  • irani54321

    بیچاره مردم ایران. تا کی اینقدر ملت شریف ایران را دق میدید. بسه بسه بسه

  • khordbin

    آقا این ادا اطوارای زیر چرا کارنمیکنه؟

  • mamadariay

    این همه تحریم شدیم و تاوان دادیم و میدهی م برای انرژی هسته تای که ابتدایی ترین ا ستفاده ش برق حالا کو برق ش؟ کجا هستن اون ایی مه گریبان چاک میدادن و نگران راکتور اراک بودن؟ بیان جواب بی برقی مردم و بدن

  • numudu

    زمستون گاز ندارین،تابستون آب و برق نداری ن