کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۱۶۵۶۵۸
تاریخ خبر:

ریزش ۲۰ درصدی مخاطبان سینما

سعید خانی در گفت‌وگویی با ایسنا درباره وضعیت گیشه سینما در ماه مبارک رمضان گفت: امسال فروش سینمایی ما خوب بوده ولی با ۲۰ درصد ریزش مخاطب مواجه شده‌ایم که این روند می‌تواند علل مختلفی از جمله افزایش قیمت بلیت‌ها یا نداشتن تنوع ژانر و بحث اطلاع رسانی داشته باشد.

او همچنین حادثه تروریستی اخیر را نیز در کاهش فروش فیلم‌ها و مخاطب موثر دانست و افزود: مردم کمتر در مکان‌های شلوغ حضور پیدا می‌کنند، به طور مثال ما در مقایسه با روز مشابه در هفته قبلش ۴۰ درصد با افت فروش مواجه شدیم.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: البته با گذر زمان این روند به حالت طبیعی خودش باز می‌گردد و مثلا با حضور فیلم‌هایی مثل «اکسیدان» ان شاءالله تا عید فطر فروش‌ها بهتر خواهد شد.

خانی در ادامه به ارائه راه‌حلی برای فروش بهتر گیشه پرداخت و افزود: به نظر من باید قیمت فروش بلیت‌ها به روش پلکانی باشد؛ چرا باید قیمت بلیت سانس ساعت ۱۰ صبح شنبه با ۱۰ شب ۵ شنبه یکی باشد و این یک روند اشتباه است، باید ضریب سانس‌ها رعایت شود.

این تهیه‌کننده سینما با اشاره به اینکه طرح‌های اجرایی در ماه مبارک رمضان چندان موفق عمل نکردند، گفت:نیم بها بودن سانس‌ها مفید نبود زیرا ساعاتی که برای آن اختصاص داده بودند تاثیری بر فروش نداشت و تا ساعت ۵ بیشتر نبود. مردم تا قبل از افطار به سینما نمی‌روند و بقیه ساعات نیز مثل مواقع دیگر سال بود بنابراین باید بقیه ساعات شب نیز نیم بها می‌شد و در این مورد تبلیغات می‌کردند به هرحال باید یک کار دسته جمعی اتفاق می‌افتاد و توسط شهرداری یا دولت حمایت و اطلاع رسانی می‌شد.

این پخش کننده با تاکید بر اینکه باید تنوع ژانر در سینما وجود داشته باشد، گفت: فیلم‌های کنونی، فیلم‌های خوبی هستند ولی اینکه سانس بیشتری به فیلم کمدی اختصاص داده می‌شود، طبیعتا سینمای اجتماعی هویت خودش را از دست می‌دهد این یک مشکلی است که در نهایت به سینمای ایران صدمه وارد می‌کند، زیرا که ما باید تنوع ژانر داشته باشیم. قطعا یک جایی این کمدی را مردم ما پس می‌زنند مثلا در سال‌های ۸۵،۸۶ ژانر کمدی را پس زدند و دیگر مخاطب نداشت.

یک پخش کننده و تهیه‌کننده سینما با اشاره به اینکه توجه به فیلم‌های کمدی بیشتر از ژانرهای دیگر است، گفت: متاسفانه فیلم‌های اجتماعی حتی اگر خوب باشند چون ما بهای بیشتری به فیلم‌های طنز و کمدی می‌دهیم دیده نمی‌شوند؛ اساسا سینماداران ما هم همه دوست دارند فیلم کمدی اکران کنند بنابراین حتی اگر فیلم‌های اجتماعی خوبی هم داشته باشیم فرصت دیده شدن ندارند که بخواهند فروش داشته باشند.

کدخبر: ۱۶۵۶۵۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • sepanta_gashtasb_parsi

    هرکی بره سینما یعنی پولش ریخته توی جوب/ب بخشا قصد توهین به هیچ هنرمندی ندارم و خا ک پاشونم هستم اما خداییش دقت کنید داستان ها تکراری،حتی خندوندن هم درست بلد نیستن فقط ببخشا دلقک بازی درمیارن تا بیننده بخ نده خب بیننده بلانسبت احمق نیست ک میفهمه /منم والا دوست دارم برم سینما وقتی هردفع ه خانواده جمع کردم بردم سینما گفتن میدون یم آخرش چی میشه دیگه،آخر همه ی این فیلما یجوره الکی 20تومن دادیم اومدیم.بخاطر هم ین من دوماه صبر میکنم تا لوح خانگیش بیاد و بخرم حداقل میفهمم برای وقت گذروندن 20 تومن ندادم بلکه4هزار تومن دادم.پس این نو ع سینمایی که ما داریم ارزش رفتن به سینما نداره.نمیگم ارزش دیدن نداره بلکه میشه ت حمل کرد و تماشا کرد ولی ارزش 20یا10هزار تومت پول سینما دادن نداره.داستان همه ی ف یلمها خیانت،دروغ،و در نهایت یا به مرگ یک ی ختم میشه یا ازدواج میشه یا فیلمهای کمد ی هم که 90%فیلمهای جالبی هستند اما پایان مزخرف دارن که در نهایت بیننده میگه چیشد ؟بجای سینما رفتن.داستانهای خوبی بسازید ب یننده خودش جذب سینما میشه